Skip to content Skip to footer

este un adevărat expert în domeniul turismului și al locațiilor pitorești unde organizăm turele noastre de ebike. Cu o vastă experiență și cunoștințe aprofundate, el se evidențiază prin dinamismul său și pasiunea pentru aventură și natură.

Fiecare ieșire ghidată de el este o experiență de neuitat, menită să reîncarce sufletul și să ofere clienților noștri aceeași bucurie și energie pe care le simte el în mijlocul naturii. Pregătit întotdeauna pentru noi provocări transformă fiecare tură într-o aventură unică, plină de descoperiri și momente memorabile.

este o persoană dinamică și plină de energie, mereu pregătită să organizeze ceva interesant și captivant. Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, Réka a fost manager în numeroase proiecte și a organizat nenumărate evenimente de succes.

În cadrul echipei noastre ea este responsabilă de organizare și asigură că fiecare detaliu este perfect pus la punct în timpul turelor noastre. Datorită profesionalismului și atenției ei deosebite la detalii, experiențele oferite clienților noștri sunt întotdeauna impecabile și bine structurate.