Skip to content Skip to footer

Misiunea noastă

Suntem o echipă dedicată și pasionată de natură și mișcare, cu o experiență de peste 15 ani în organizarea activităților outdoor. În prezent, ne concentrăm și pe organizarea tururilor de mountain biking electric (eMTB) în Transilvania.

Cu pasiunea noastră pentru mișcare și natură, suntem dedicati să oferim experiențe unice și memorabile participanților noștri. Tururile noastre eMTB în Transilvania sunt concepute pentru a vă oferi o combinație perfectă între vizitarea peisajelor pitorești și plăcerea de a pedala pe trasee montane.

Echipa noastră

Echipa noastră este formată din ghizi experimentați și bine pregătiți, care vă vor însoți în această aventură. Ne asigurăm că fiecare tur este adaptat nivelului de experiență preferințelor dumneavoastră, astfel încât să vă puteți bucura de fiecare moment al turei.

Suntem mândri să vă oferim o experiență sigură și de calitate, asigurându-ne că toate echipamentele și traseele sunt verificate. În plus, nu străduim să protejăm mediul înconjurător și să promovăm practici ecologice în timpul activităților noastre.

Komáromi István-Sándor

este un adevărat expert în domeniul turismului și al locațiilor pitorești unde organizăm turele noastre de ebike. Cu o vastă experiență și cunoștințe aprofundate, el se evidențiază prin dinamismul său și pasiunea pentru aventură și natură.

Fiecare ieșire ghidată de el este o experiență de neuitat, menită să reîncarce sufletul și să ofere clienților noștri aceeași bucurie și energie pe care le simte el în mijlocul naturii. Pregătit întotdeauna pentru noi provocări transformă fiecare tură într-o aventură unică, plină de descoperiri și momente memorabile.

Komáromi Réka

este o persoană dinamică și plină de energie, mereu pregătită să organizeze ceva interesant și captivant. Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, Réka a fost manager în numeroase proiecte și a organizat nenumărate evenimente de succes.

În cadrul echipei noastre ea este responsabilă de organizare și asigură că fiecare detaliu este perfect pus la punct în timpul turelor noastre. Datorită profesionalismului și atenției ei deosebite la detalii, experiențele oferite clienților noștri sunt întotdeauna impecabile și bine structurate.